Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

filmavond ’the hidden life of trees’ (Peter Wohlleben)

16 februari @ 19:30 - 21:30

Op vrijdag avond 16 februari is er weer een filmavond.  Tijdens deze avond kijken we naar de film ’the hidden life of trees’. (Het verborgen leven van bomen van Peter Wohlleben)

In het bos gebeuren verbazingwekkende dingen: bomen communiceren met elkaar. Bomen die niet alleen liefdevol voor hun nageslacht zorgen, maar ook voor hun oude en zieke buren. Bomen met emoties, gevoelens en een geheugen. Moeilijk te geloven? Misschien, maar het is waar!

Boswachter Peter Wohlleben vertelt fascinerende verhalen over de onverwachte en ongelooflijke vaardigheden van bomen. Hij combineert de laatste wetenschappelijke inzichten met zijn eigen ervaringen uit het bos, en creëert zo een opwindende nieuwe kennismaking met levende wezens die we dachten te kennen, maar nu pas echt leren begrijpen. En zo betreden we een compleet nieuwe wereld…

Het geheime leven van bomen is een onweerstaanbare liefdesverklaring aan het bos.

De filmavond (in huiselijke sfeer) begint om 19.30 uur op Landgoed de Nieuwe Aarde aan de Dortherdijk 51 in Eefde. Voor de avond vragen we een vrije donatie (richtbedrag €7,50) dit is incl. koffie en thee. Er is nog de mogelijkheid tot napraten.

De opbrengst zal worden gebruikt voor de aankoop van nieuwe bomen voor het Landgoed. Hiermee draag je dus direct bij aan nog meer groen op nieuwe aarde.

Graag min. 15 minuten van tevoren aanwezig zijn.

Kom je ook? Meld je dan even aan via de mail: info@landgoeddenieuweaarde.nl

Gegevens

Datum:
16 februari
Tijd:
19:30 - 21:30

Organisator

Louise vdf Grootveld
Telefoon:
0620722575
E-mail:
info@landgoeddenieuweaarde.nl

Locatie

Stichting landgoed de nieuwe aarde
Dortherdijk 51
Eefde, 7211lr Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0620722575