ziekenboeg

We hebben wel wat te stellen gehad met de dieren. Een lammetje had klem gezeten in de baarmoeder. Haar broer was geboren via een stuitligging en zij kw
am ter wereld met de poten gestrekt. de pezen waren te kort. Aura kon haar poten niet buigen. Wij zijn weken in de weer geweest met fysiotherapie en met de fles voeden. Helaas werd ze te zwaar voor haar poten en kon ze niet meer staan, laat staan lopen. Met pijn in ons hart hebben we Aura moeten laten inslapen.

 

16 mei vonden we een kitten van amper 4 dagen oud. Hij was uit het nest geroofd door een roofdier. Hij had de boven lip ingescheurd en achterpoten tot op het bot kapot. Met hulp van een vriendin die dierenarts is, hebben we deze kitten weer opgelapt. Helaas moet hij zijn achtervoetjes missen maar hij hobbelt vrolijk rond. Hij heet Loki en blijft bij ons. Onze andere 3 katten zijn nog niet echt van hem gecharmeerd maar dat komt wel. Ze hebben ruimte genoeg en kunnen naar hartelust woelmuizen vangen. Dan zijn onze planten en groenten ook weer blij.